NOVA KNJIGA:

KUPIDOVI KIKSI

NE SE BAT GA ZA*RAT

Tragikomične dogodivščine in grenko-sladke izkušnje z moškimi, zmenki ter iskanjem ljubezni v današnjih (norih) časih, skozi oči sveže samske ženske, ob katerih se boste nasmejale, morda potočile kakšno solzico, se našle v nekaterih zgodbah in spoznale, kako kljub (občasni) osamljenosti ostati zveste sebi ter ne pristajati na manj kot si želite in zaslužite.

NE SE BAT GA ZA*RAT

PONOVNO V IGRI

Ideja za knjigo je nastala v čast moji propadli 10-letni zvezi, po kateri sem se znova znašla na trgu samskih. Medtem ko se skušam vrniti v igro, ugotavljam, da so se pravila precej spremenila, odkar sem nazadnje hodila na zmenke in da sem v bistvu že zastarel model, ki težko prebavlja novo nenapisano “pravilo”, da moraš zdaj najprej “dat”, potem pa se (mogoče) sploh spoznat. 

Nove simpatije, propadli zmenki, “ghostanje”, razočaranja, ponovno odkrivanje sebe, učenje zopet biti in živeti sama … vsa ta doživetja in občutke skozi burno obdobje prvih mescev od razhoda sem strnila v Kupidovih kiksih, ki so nekakšna mešanica ženskega zabavnega romana z motivacijskim pridihom o ljubezni do sebe in spoštovanju sebe. 

Naslovnica

Zabavna, a hkrati poučna

V knjigi sem na podlagi lastnih izkušenj na duhovit način predstavila izzive sodobnega zmenkovanja in se hkrati dotaknila resne teme – sprejemanja in učenja lastne vrednosti ter ljubezni do sebe.

Zabavne anektode iz sveta zmenkov in spoznavanj.

Razvedrilno branje, ki vas bo nasmejalo in dalo misliti.

Ali ženske zahtevamo preveč, ali pa je moškim vse odveč?

Kdaj malce popustiti in se prilagoditi?

Kdaj pa ostati zvesta sebi in svojim načelom?

Ali mislijo resno ali pa se samo poigravajo z nami? Znaki za alarme.

Kako (pre)živeti sama in vseeno uživati življenje?

MNENJA BRALCEV …                                                                                          

Moje knjige je prebralo že več kot 30.000 ljudi!          

Izberi svoj izvod knjige:

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Naslovnica

1x knjiga Kupidovi kiksi

19,90 EUR

 

N

Brezplačna dostava

Naslovnica

2x knjiga Kupidovi kiksi

45,60 EUR

35,80EUR

N

Brezplačna dostava

NEKAJ BESED O MENI, AVTORICI

Iskrena. Radovedna. Ustvarjalna. Borka.

Kdo sem jaz in zakaj bi zaupala mojim nasvetom ter prebrala mojo knjigo?

Sem ženska, ki rine naprej in se trudi že celo svoje življenje.

Moje življenje ni bilo ravno postlano z rožicami, že kot deklica sem se srečala z alkoholizmom in nasiljem v družini, revščino, zasmehovanjem v šoli, kasneje še s slabo samopodobo, nesrečnimi ljubeznimi, nezadovoljstvom v zvezi, borbo z odvečnimi kilogrami, depresijo, paničnimi napadi, pomanjkanjem denarja, osamljenostjo, negativnimi podzavestnimi vzorci, ki so me omejevali pri doseganju mojih ciljev in še z nešteto drugimi preizkušnjami, s katerimi nam življenje skozi leta postreže.

Če sem želela napredovati in se premakniti z mrtve točke, mi ni preostalo drugega, kot da se čez vse te preizkušnje nekako prerinem naprej, kot vem in znam in poskrbim zase. Na tej poti sem seveda naredila ogromno napak, sprejela nešteto slabih odločitev, vendar mi je vse, kar sem do sedaj izkusila dalo določeno znanje in moč, da sem lahko naslednjič bolj preudarno ravnala. 

Danes sem avtorica že šestih knjig, vodim svoje podjetje in uresničujem otroške sanje na področju glasbe. Neizmerno me veseli, da moje knjige navdihujejo na tisoče ljudi pri nas in v tujini in da skupaj živimo moto “Živim, kot si želim!” 

VIDENA V NASLEDNJIH MEDIJIH

Izberi svoj izvod knjige:

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

Naslovnica

1x knjiga Kupidovi kiksi

19,90 EUR

N

Brezplačna dostava

Naslovnica

2x knjiga Kupidovi kiksi

45,60 EUR

35,80 EUR

N

Brezplačna dostava

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO!

V primeru, da knjiga ne bo izpolnila vaših  pričakovanj, mi jo lahko brez težav vrnete nazaj, tako da pošljete e-mail na: bojana@bojanaivanovic.com.

Bojana Ivanović

avtorica

Kontaktni E-mail: bojana@bojanaivanovic.com